Vi hjälper dig med akuttandvård, specialister, tandtekniker, familjetandläkare och psykologer. Utan väntetider!  

Fyll i dina uppgifter så ringer vi snart upp dig! 

Telefontider: mån–tors 8.00–16.45, fre 8.00–13.30

Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp dig snarast!

Läs mer om akut tandvård vardagar >>

Boka tid själv lördag – söndag på acute.dagnelidkliniken.se >> 
 

Passa på att lista dig som kund och boka tid redan nu.

För att lista dig som kund hos oss kan du antingen fylla i formuläret här nedanför, ringa, maila eller nå oss via Facebook. Hjärtligt välkommen till oss på DAGNELiDkliniken!

Räntefri finansiering

Hos oss behöver du inte betala allt på samma gång. Vi samarbetar med Humanfinans där du som kund kan skaffa ett kostnadsfritt kreditlöfte på upp till 100 000 kr totalt men endast upp till 50 000 kr med möjlighet till förmånlig räntefri delbetalning på upp till 24 månader. Du kan också välja en längre delbetalning med en lägre månadsbetalning men då med ränta.

rantefri.jpg

Är du student?

När man studerar kan det vara extra svårt att få ihop vardagsekonomin. Vi ger därför dig som är student en extra möjlighet till ansökan och betalning.

Faktura

 För privatpersoner erbjuds betalning mot faktura i samarbete med Human Finans. Vid ditt val av betalning mot faktura är vår fordran överlåten till Human Finans och kan därför endast med befriande verkan betalas direkt till det bolaget. Vid val av betalning mot faktura genomförs en kreditkontroll vilket kan medföra att en "omfrågadkopia" skickas till dig, enligt kreditupplysningslagen.

Klokare finansiering

Vi vill att du ska få den långsiktigt bästa tandvården. Därför erbjuder dig flera förmånliga finansieringslösningar. Billiga tandvårdlösningar blir dyrare för dig i längden.

Ring 0346 - 132 10

Öppettider:
Måndag – Onsdag: 8.00 – 17.00
Torsdag: 8.00 – 15.00
Fredag: Stängt

Telefontider:
Måndag—Torsdag: 8.00 – 16.45
Fredag: 8.00 – 13.30