Vi hjälper dig med akuttandvård, specialister, tandtekniker, familjetandläkare och psykologer. Utan väntetider!  

Det är ditt val att välja vilken tandklinik du skall och vill gå till. Hos oss får du den tandvård du är i behov av och du slipper långa väntetider. Vi är anslutna till Försäkringsskassan, vilket gör att du som kund omfattas av gällande ramar för högkostnadsskydd och tandvårdsbidrag. Kanske är du patient på Folktandvården eller en annan tandklinik, men i behov av omgående specialistvård? Lista dig hos oss genom att fylla i vårt formulär. 

Hjärtligt välkommen till oss på Falkenbergkliniken!

Räntefri finansiering

Vid undersökningen fastställer tandläkaren ditt behov av tandvård och lägger fram en plan för vad du behöver åtgärda. Frågan om priset är oundvikligt. Genom Payzmart kan vi med en knapptryckning ordna så att du kan betala din behandling med Payzmarts faktura som kommer via mejl. Payzmart låter dig bli fakturerad belopp på upp till 60 000 kr utan avgifter och alltid med 14 dagars betaltid. Behöver du dela upp fakturan så kan du enkelt ordna det genom en länk i mejlet med fakturan från Payzmart.

Vi erbjuder delbetalningsalternativ på upp till 24 månader och avgifter finner du på www.payzmart.se.

Exempelvis är den totala kostnaden 369 kr för att dela upp 10 000kr på 6 månader. Det finns ingen bindningstid på delbetalning och du kan betala in hela beloppet precis när du vill helt utan extra kostnader. Observera att det sker en sedvanlig kreditprövning vid all fakturering hos Falkenbergkliniken.

Är du student?

När man studerar kan det vara extra svårt att få ihop vardagsekonomin. Vi ger därför dig som är student en extra möjlighet till ansökan och betalning.

Ring 0346 - 132 10

Öppettider:
Måndag – Onsdag: 8.00 – 17.00
Torsdag: 8.00 – 15.00
Fredag: Stängt

Telefontider:
Måndag—Torsdag: 8.00 – 16.45
Fredag: 8.00 – 13.30