Ont i tanden eller är det dags för nästa besök? Boka din tid till tandläkaren eller tandhygienisten enkelt här via onlinebokningen.

Falkenbergkliniken

Den lilla lokala tandkliniken med den stora klinikens resurser

På Falkenbergkliniken har vi tänkt lite annorlunda. Trots att vi är en liten lokal klinik, finns här både allmän- och specialisttandvård. Vi är en del av Dagnelidkliniken i Göteborg, med de fördelar att vi har all kompetens inom samma företag men på plats där ni patienter finns. Vi har inga väntetider och tar emot specialistfall på kliniken i Falkenberg. Sedan vill vi inte att det ska göra ont. Därför använder vi en sprutfri och skonsammare bedövningsmetod som heter Wand i alla behandlingsrum.
Och självklart har vi gratis parkering utanför dörren!

Nu har den digitala revolutionen nått tandläkarstolen

Falkenbergkliniken använder enbart den nya, digitala röntgentekniken. På alla stolar sitter det dataskärmar där vi ser röntgenbilder på dina tänder och kan diskutera olika lösningar och behandlingsalternativ.

Alla våra behandlingsrum är utrustade med bedövningstekniken Wand. En ny, helt smärtfri teknik som är mycket uppskattad av barn och alla med tandvårdsrädsla. Här slipper du klassiska bedövningssprutor. 

Digital avtryckstagning ger många fördelar

Tack vare den nya tekniken kan vi på Falkenbergkliniken arbeta kostnadseffektivt och samtidigt ge dig bättre kvalitet och hållbarhet.

Genom digital teknik kan vi normalt undvika traditionell avtryckstagning med avtrycksmassa, vilket många tycker är obehagligt. Istället tar vi ett digitalt avtryck med en särskild kamera. På Falkenbergkliniken utförs det tandtekniska arbetet via vår systerklinik i Göteborg, Dagnelidkliniken. Det säkerställer högsta möjliga kvalitetskontroll och snabb tillgång till de senaste teknikerna och metoderna. Den täta kontakten mellan tandläkare och tandtekniker ger en ovanligt hög servicegrad där dina tänder blir färdiga inom några dagar (eller vecka beroende på omfattning). För dig innebär det kortare behandlingstid, inga väntetider och individuellt anpassad behandling.

Tekniken med digitala avtryck ger oss möjligheter att återskapa ditt leende och dina tänders funktion, med större komfort och utan långa väntetider.

Läs mer i avsnittet om estetisk tandvård

Dentallaboratorium

På Falkenbergkliniken utförs det tandtekniska arbetet via vår systerklinik i Göteborg, Dagnelidkliniken. Det säkerställer högsta möjliga kvalitetskontroll och snabb tillgång till de senaste teknikerna och metoderna. Den täta kontakten mellan tandläkare och tandtekniker ger en ovanligt hög servicegrad där dina tänder blir färdiga inom några dagar (eller vecka beroende på omfattning). För dig innebär det kortare behandlingstid, inga väntetider och individuellt anpassad behandling.

All tandvård under ett tak

På Falkenbergkliniken kan vi erbjuda akuttandvård, allmäntandläkare, tandhygienister, specialister, tandtekniker, tandblekning, implantat och stöd för tandvårdsrädda.
Och inga väntetider.

One-stop-shop för dina tänder

Från tandblekning till tandkirurgi. Vi har samlat all tandvårdskompetens hos oss.
Vi är en del av Dagnelidkliniken i Göteborg, så om du har akut tandvärk eller behöver specialisttandläkare eller implantat, så finns hjälpen nära till hands.
Aldrig mer väntetider till Specialisttandläkare

Vi på Falkenbergkliniken är en privat tandklinik. Men vi gillar offentlig tandvård.
Det är bra att den finns och det är viktigt för samhället att den fungerar. Men det finns sådant i tandvårdssystemet, som skulle kunna fungera bättre. Där det är som värst är väntetiden för att komma till en tandspecialist över två år. Att patienter inte behandlas i rätt tid leder till onödigt lidande och sämre tandstatus. På Falkenbergkliniken och vår systerklinik Dagnelidkliniken i Göteborg arbetar specialister inom samma områden som i den offentliga vården. Men det finns en stor skillnad - vi har inga väntetider. Så när Folktandvårdens tandläkare remitterar patienter till oss, blir de behandlade direkt. Patienten kanske får vänta någon vecka, istället för något år. Det kostar inte heller mer pengar att skicka patienter till privata specialister. Vi följer samma taxa som specialister inom det offentliga och patienten får samma tandvårdsersättning från Försäkringskassan.


Är du tandläkare?

Här får du veta allt om hur du skickar remisser.

Här är vi på Falkenbergkliniken

Marcus2019.png
Marcus Dagnelid
Leg Tandläkare, Klinikchef, VD, Specialist i oral protetik
Jakob.png
Jakob Fallgren
Leg Tandläkare
Christian_178x178_v2.png
Christian Stangenberg
Leg Tandläkare
Inger Kemi hemsidan.png
Inger Kemi
Leg Tandhygienist
Emma - hemsida.png
Emma Borgström
Tandsköterska
anette.ny.png
Anette Johansson
Tandsköterska
Kristina.png
Kristina Ekberg
Tandsköterska
Susanne_178x178.png
Susanne Grandell-Johansson
Tandsköterska
elisabeth.ny.png
Elisabeth Winther
Tandsköterska

Är du intresserad av att jobba hos oss?

Vi är Falkenbergkliniken - en helt ny typ av tandvårdsklinik

På våra kliniker behandlar vi varje kund som unik, med fokus på att ge den bästa tänkbara upplevelsen inom tandvård. Är du redo för nästa steg i din karriär? Välkommen att läsa mer här.