• 11 Sep, 2019

Välkommen Inger, ny tandhygienist på Falkenbergkliniken

Med sitt norrlänska lugn, sin noggranhet och yrkesskicklinghet gör Inger Kemi teamet i Falkenberg komplett. Välkommen att boka din tid till tandhygienist Inger Kemi. Nyfiken på mer om Inger?

Jag heter Inger och är din nya tandhygienist.

Det känns både roligt och spännande att få börja här på Falkenbergkliniken.

Jag tog min tandhygienistexamen på Göteborgs Universitet 2007. Sedan dess har jag arbetat både på Folktandvården och på privata kliniker med både barn, unga vuxna och äldre patienter.

Jag är född och uppvuxen i Kiruna - kanske är det därifrån jag fått mitt norrländska lugn.

För mig är det viktigt att patienten alltid känner sig omhändertagen och trygg i sitt besök hos mig.

Att förstå varje patients behov och önskemål är en viktig del för mig. Jag vill även förmedla och ge rätt förutsättningar för att patienten ska lyckas med sin egenvård på bästa sätt.

Välkommen att boka tid hos mig!

Boka din tid genom att ringa 0346-132 10 eller så kan du boka din tid direkt via hemsidan.