Ont i tanden eller är det dags för nästa besök? Boka din tid till tandläkaren eller tandhygienisten enkelt här via onlinebokningen.

  • Publicerat:

  • 04 Nov, 2020

Trygg och säker tandvård Falkenberg

Folkhälsomyndigheten har, efter samråd med bland annat smittskyddsläkaren i Halland, fattat beslut om skärpta allmänna råd. Viktigt att ta med sig i detta är att rådet inte omfattar nödvändig närkontakt som t.ex ditt besök hos tandläkare, tandhygienist eller andra vårdbesök. För mer information gällande allmänna råd, se Folkhälsomyndighetens sida här. 

Omsorg och trygghet för våra kunder är alltid vår högsta prioritet, det hoppas vi att ni alla upplever och vet sedan era tidigare besök hos oss. I läget som vi befinner oss i nu, förstår vi att det finns många frågor kring säkerhet och hälsa. Vi vill därför passa på att berätta lite mer om hur vi arbetar med våra hygienrutiner och andra åtgärder för att du ska känna dig trygg i ditt besök hos oss. 
 
Som alltid följer vi strikt de uppsatta hygienrutiner och regler för smittskydd som styrs av Socialstyrelsen och sammanfattas av Tandläkarförbundet. Vi håller oss kontinuerligt uppdaterade i kommunikationen från Folkhälsomyndigheten och vi planerar och arbetar efter de rekommendationer som ges på nationell – och lokal nivå. Även om vi gärna hälsar er välkomna undviker vi för närvarande att ta i hand och rekommenderar att man håller ett tryggt avstånd i väntrum gentemot andra kunder.
 
Utöver detta ger vi alla er som besöker oss möjligheten att direkt komma in till behandlingsrum i väntan på tandläkare eller tandhygienist. I våra besöksytor finns handsprit tillgängligt och vi kan lösa betalning för behandling både via Swish eller faktura Payzmart för att undvika möjlig kontakt med betalterminal.

En god munhälsa är extra viktigt i dessa tider, därför bör man alltid uppsöka tandvård vid akuta problem men även för regelbundet noggrann undersökning och profylax. Vi är mycket noggranna med hygien- och smittskydd och kan garantera en trygg miljö för dig som kund och patient. Här mötes du av stora, fräscha lokaler och kunnig, professionell personal. 

Som alltid har vi öppet alla vardagar med både allmän- och specialisttandläkare på plats. Står du i remisskö men önskar behandling snabbt, tveka inte att höra av dig då vi har specialister som kan ta hand om dig utan att det kostar dig mer som patient. 

 

Läs mer om våra hygienrutiner här

Boka akuttid här

Dela