Vi hjälper dig med akuttandvård, specialister, tandtekniker, familjetandläkare och psykologer. Utan väntetider!  

Fyll i dina uppgifter så ringer vi snart upp dig! 

Telefontider: mån–tors 8.00–16.45, fre 8.00–13.30

Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp dig snarast!

Läs mer om akut tandvård vardagar >>

Boka tid själv lördag – söndag på acute.dagnelidkliniken.se >> 
 

Passa på att lista dig som kund och boka tid redan nu.

För att lista dig som kund hos oss kan du antingen fylla i formuläret här nedanför, ringa, maila eller nå oss via Facebook. Hjärtligt välkommen till oss på DAGNELiDkliniken!

  • Publicerat:

  • 01 Mar, 2018
anders_shipqeny.png

Specialistvård utan väntetider!

Du vet väl om att det är ditt val att välja vilken tandklinik du skall och vill gå till? Hos oss får du den behandling du är i behov av och du slipper långa vårdköer...

På Falkenbergkliniken har vi nämligen samlat allmän- och specialisttandvård under samma tak. Så oavsett om du behöver tandblekning, implantat eller bara bli av med lite tandsten så finns vi här för dig. Utan köer och onödig smärta och värk. Vi utgår alltid från dig. Du ska må bra, känna dig avslappnad. Samtidigt ska du få stans bästa tandvård! 

Kanske är du patient på Folktandvården i nuläget, men i behov av omgående specialistvård? Då kan du be din tandläkare att remittera dig till oss på Falkenbergkliniken. Eller så listar du dig hos oss här och nu genom att fylla i det här formuläret. När formuläret är inskickat till oss lovar vi att återkoppla inom 24 timmar (gäller veckodagar) med en tid för ett första besök inom kort. Välkommen till oss!

Dela