• 13 May, 2019

Snart nytt kaffe hos oss på Falkenbergkliniken

Just nu håller vi på att ta fram ett nytt kaffe,  för vi vill att du ska kunna njuta av en riktigt god kopp när du besöker oss.  Doften av nybryggt kaffe i väntrummet är en viktig del i den omhändertagande och välkomnande känlan du får hos Falkenbergkliniken.

– Kaffe är ju en otroligt central del i den svenska kulturen. Vi är det land som dricker näst mest i världen efter Finland. Jag hade patienter som jag frågade vad de ville ha för kaffe när de besöker tandläkare och de svarade att de ville ha gott kaffe. Så då såg vi till att ordna med det, säger Marcus Dagnelid, klinikchef på Falkenbergkliniken.

Nu är vi inne på vår 5:e generation kaffe och det blir en blandning av Vildkaffe och Sol Y Café.

Vildkaffet kommer från kooperativet Bench Maji och är ett samarbete att skydda skogen samt gynna befolkningen som befinner sig runt skogen. Sol Y Café kaffet kommer från farmen Guayquil in San Ignacio i Norra Peru.

Vi ser med spänning fram emot att få bjuda på kaffet från sista veckan i juni.

Läs mer om hur vi tänker, om varför vi serverar egetrostat kaffe här.

Boka din tid till tandläkare eller tandhygienist här