Ont i tanden eller är det dags för nästa besök? Boka din tid till tandläkaren eller tandhygienisten enkelt här via onlinebokningen.

  • Publicerat:

  • 19 May, 2020

Säg HEJ till Emma!

Vi vill att du ska känna dig trygg hos oss på Falkenbergkliniken. Att du ska veta vilka vi är som tar hand om dig och som du möter här på kliniken. Därför har vi intervjuat all vår personal och du kommer kunna läsa om var och en av dem här.

Emma Borgström är tandsköterska hos oss på Falkenbergkliniken. När vi frågar Emma om hennes arbetsplats säger hon så här:

"Min prioritet är och kommer alltid att vara patientens trygghet hos oss, alltifrån tryggheten med goda hygienrutiner till att känna sig trygg och avslappnad under behandling. 

Jag brinner för att hjälpa och vara där som stöd för patienten. Vi träffar många som är tandvårdsrädda och jag tror att jag kan se patientens behov och synsätt lättare då jag själv var tandvårdsrädd när jag var yngre.

Vi på Falkenbergkliniken är inte bara kollegor vi är vänner som stöttar varandra. Vi har en familjär stämning på kliniken som uppskattas av patienter då vi inte känns som en "vanlig" tandvårdsklinik. När du som patient kommer till oss kan du känna dig trygg då vi alltid har dig som patient i fokus.

Dela