• 11 Jan, 2019

Säg hej till Anders - en av våra tandläkare!

Anders Rohlin är en av Falkenbergklinikens tandläkare. Tillsammans med tandsköterskan Monica träffar du dem under ditt besök här. Anders har arbetat hos oss sedan oktober 2016 och är en frisk fläkt, nyfiken och med ett stort hjärta. Här kan du vara säker på att du är i trygga och kompetenta händer.

Vi frågade Anders hur han ser på Falkenbergkliniken.
- Att arbeta på Falkenbergkliniken är väldigt spännande då det innebär att man alltid får vara i framkant och arbeta med det allra senaste inom yrket. Med digital utrustning och den senaste teknologin arbetar vi hela tiden för att våra patienter ska få en så bra tandvårdsupplevelse som möjligt. Jag brinner verkligen för det här, säger Anders och ler innan han lämnar fikarummet och går mot sitt behandlingsrum.

Boka din tid hos Anders, eller någon av våra andra tandläkare på 0346 – 132 10. Varmt välkommen!