Vi hjälper dig med akuttandvård, specialister, tandtekniker, familjetandläkare och psykologer. Utan väntetider!  

Fyll i dina uppgifter så ringer vi snart upp dig! 

Telefontider: mån–tors 8.00–16.45, fre 8.00–13.30

Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp dig snarast!

Läs mer om akut tandvård vardagar >>

Boka tid själv lördag – söndag på acute.dagnelidkliniken.se >> 
 

Passa på att lista dig som kund och boka tid redan nu.

För att lista dig som kund hos oss kan du antingen fylla i formuläret här nedanför, ringa, maila eller nå oss via Facebook. Hjärtligt välkommen till oss på DAGNELiDkliniken!

  • Publicerat:

  • 26 Apr, 2018
GettyImages-938155850.jpg

Puts och fix, tandblekning eller tandkirurgi – vi gör allt

På Falkenbergkliniken jobbar vi aktivt med att göra tandvårdsupplevelsen så positiv och trevlig som möjligt. Vi har bland annat jobbat mycket med atmosfären på kliniken för att känslan av att gå till tandläkaren inte ska vara allt för påtaglig. Men det absolut viktigaste är att vi erbjuder all tandvård på ett och samma ställe, och dessutom slipper du som kund vänta orimligt länge innan du får hjälp. Så oavsett om du har väldigt akuta tandvårdsbesvär, eller om ditt behov är rent estetiskt, träffar du en tandläkare eller specialist inom en vecka.

Med regelbundna undersökningar av tandläkare och förebyggande behandling av tandhygienist lägger du grunden för en god tandhälsa. När dina bekymmer är av mer akut karaktär så erbjuder vi snabb hjälp, under ordinarie telefontid kontaktar vi dig på telefon eller mail inom en timme. Gå hit för att bli kontaktad!

På kliniken kommer du snabbt i kontakt med allmäntandläkare, tandhygienister och akuttandvård. Vi har specialister inom flera områden och behandlar allt från enstaka tandförluster till hela bettrekonstruktioner. Vi bygger broar, bryggor, fasader, kronor och tandproteser dagligen på vår systerklinik i Göteborg, och med mycket korta väntetider. Dessutom utför vi estetisk tandvård som till exempel tandblekning och tandreglering.

Vi använder oss av smärtfria behandlingsmetoder och en skonsam bedövningsteknik som kallas Wand. Bedövningen är mer lokal och görs utan stick, istället används en bedövningspenna och injektionerna blir mer behagliga eftersom de görs digitalt.

Så välkommen till Falkenbergkliniken – en allt-i-ett-klinik.

Dela