Ont i tanden eller är det dags för nästa besök? Boka din tid till tandläkaren eller tandhygienisten enkelt här via onlinebokningen.

  • Publicerat:

  • 11 Mar, 2019

Hej Falkenbergare!

Jakob här, er nya tandläkare. Jag är glad att jag får möjligheten och förtroendet att jobba på Falkenbergkliniken, en klinik med nytänk där all tandvård är samlad under ett och samma tak. Här använder jag och mina kollegor den senaste utrustningen inom tandvård för att du som patient ska få en så bra upplevelse som möjligt.

Jag får ofta frågan: varför blev du tandläkare? Anledningarna är många, men framförallt finns en sak jag tänker på: möjligheten att få hjälpa personer till att må bra med sin tandhälsa. Oavsett vad anledningen till besöket hos mig är - en tand som gått sönder, önskan om ett nytt leende, tandvärk eller tandvårdsrädsla - kommer jag göra mitt yttersta för att du som patient ska känna dig stolt över dina tänder!

Mitt mål är att du som patient ska känna dig delaktig i din behandling och att vi ska ha en god relation till varandra. Jag lyssnar på dig och vill skapa den trygghet och känsla du önskar! Efter besöket ska du ha en bra magkänsla och känna att du gärna kommer åter.

Jag hoppas vi ses!
Jakob Fallgren, leg Tandläkare, Falkenbergkliniken

Vill du boka tid till Jakob kan du göra det direkt här, eller ring oss på 0346-13210. Vill du läsa mer om Falkenbergkliniken och hur vi ser på tandvård kan du göra det här

Dela