Vi hjälper dig med akuttandvård, specialister, tandtekniker, familjetandläkare och psykologer. Utan väntetider!  

Fyll i dina uppgifter så ringer vi snart upp dig! 

Telefontider: mån–tors 8.00–16.45, fre 8.00–13.30

Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp dig snarast!

Läs mer om akut tandvård vardagar >>

Boka tid själv lördag – söndag på acute.dagnelidkliniken.se >> 
 

Passa på att lista dig som kund och boka tid redan nu.

För att lista dig som kund hos oss kan du antingen fylla i formuläret här nedanför, ringa, maila eller nå oss via Facebook. Hjärtligt välkommen till oss på DAGNELiDkliniken!

  • Publicerat:

  • 21 Mar, 2018
Lista_dig_webb_849x641px2.jpg

En trevligare och smidigare tandvårdsupplevelse

Vi på Falkenbergkliniken älskar tandvård, men de flesta funderar inte gärna på sin tandvård utan ser det som ett nödvändigt ont. Men när du får problem vill du slippa obehag och få hjälp direkt.

På Falkenbergkliniken har vi samlat all tandvård under ett och samma tak. Här hittar du allt från allmäntandläkare, tandhygienister, specialisttandvård till akuttandvård. Dessutom erbjuder vi estetisk tandvård, såsom tandblekning, tandreglering och porslinsfasader.

Det fina är att vi inte har några köer, så oavsett om du har väldigt akuta tandvårdsbesvär och behöver träffa en specialisttandläkare, eller om dina önskemål är rent estetiska, så erbjuder vi dig som patient att träffa en tandläkare eller specialist inom kort.

Att byta tandläkare låter kanske krångligt, men det är smidigt eftersom alla dina journaler och annan nödvändig dokumentation om dina tänder sparas digitalt. Vi är en privatklinik, men vi är anslutna till Försäkringskassan vilket gör att du som kund har rätt till samma tandvårdsbidrag och högkostnadsskydd, som inom Folktandvården.

Så lista dig här hos oss redan idag och upplev en smidig tandvårdsupplevelse. Och du, välkommen till Falkenbergkliniken!

Dela