Vi hjälper dig med akuttandvård, specialister, tandtekniker, familjetandläkare och psykologer. Utan väntetider!  

Det är ditt val att välja vilken tandklinik du skall och vill gå till. Hos oss får du den tandvård du är i behov av och du slipper långa väntetider. Vi är anslutna till Försäkringsskassan, vilket gör att du som kund omfattas av gällande ramar för högkostnadsskydd och tandvårdsbidrag. Kanske är du patient på Folktandvården eller en annan tandklinik, men i behov av omgående specialistvård? Lista dig hos oss genom att fylla i vårt formulär. 

Hjärtligt välkommen till oss på Falkenbergkliniken!

Notiser

Vi på Falkenbergkliniken lägger stor vikt vid bra kontakt med våra patienter och kunder. I våra

notiser ger vi råd och delar vår vardag på kliniken. Lära känna oss lite bättre här.

  • Publicerat:

  • 11 Jan, 2019

Säg hej till Anders - en av våra tandläkare!

Anders Rohlin är en av Falkenbergklinikens tandläkare. Tillsammans med tandsköterskan Monica träffar du dem under ditt besök här. Anders har arbetat hos oss sedan oktober 2016 och är en frisk fläkt, nyfiken och med ett stort hjärta. Här kan du vara säker på att du är i trygga och kompetenta händer.


  • Publicerat:

  • 02 Jan, 2019

Le, det gör dig glad!

Det är viktigt att ta hand om sina tänder. Inte bara för att slippa tandtrollen utan också för din allmänhälsa. De senaste tio åren har stora studier gjorts som bevisar att en vanlig munhålebakterie som streptokocker orsakar ökad risk för blodproppar när den kommer ut i blodet.