Ont i tanden eller är det dags för nästa besök? Boka din tid till tandläkaren eller tandhygienisten enkelt här via onlinebokningen.

Är du intresserad av att jobba hos oss?

Vi är Falkenbergkliniken - en helt ny typ av tandvårdskedja

På våra kliniker behandlar vi varje kund som unik, med fokus på att ge den bästa tänkbara upplevelsen inom tandvård. Vi bedriver allt ifrån allmäntandvård till avancerad specialisttandvård med de flesta odontologins discipliner. Vi tänker nytt och annorlunda och våra lokaler är utrustade med allt ifrån de senaste digitala lösningarna till spa och gym för våra medarbetare. Är du redo för nästa steg i din karriär? Välkommen till oss.

Falkenbergkliniken söker nu en tandhygienist.

Lediga tjänster

Vi söker nu tandhygienist utöver det vanliga!
Arbetet innebär sedvanliga arbetsuppgifter för tandhygienist.
Med det kliniska arbetet följer administrativa uppgifter i datasystemet Opus.

Du som söker är utbildad tandhygienist. Du har ett par års erfarenhet inom yrket och vill nu utvecklas vidare och fördjupa din kompetens. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper,god samarbetsförmåga och ett exibelt förhållningssätt.

Tillsvidareanställning. 6 mån provanställning tillämpas.
Fast lön och förmåner. Första anställningsdag - snarast möjligt.

Ansök via formuläret nedan.
Bifoga CV och personligt brev.
Intervjuer sker löpande.

Ansökan

Att arbeta på Dagnelidkliniken och Falkenbergkliniken är väldigt spännande då det innebär att man alltid får vara i framkant och arbeta med det allra senaste i inom odontologin.

Här få jag som tandläkare verkligen utrymme att utvecklas inom det just jag brinner för. Med det breda behandlingsspektrat som erbjuds på Dagnelidkliniken och Falkenbergkliniken blir arbetsdagarna både varierande och lärorika.

Vi ges dessutom löpande möjlighet att delta på utbildningar och workshops.

Anders Rohlin, Leg. Tandläkare